Sveio Feriesenter

 

Feriesenteret har 10 leiligheter/rorbuer og to hytter som leies ut på ukesbasis fra mai til september. Foruten hovedsesongen kan du bestille enkeltdøgn eller helg på våre rorbuer og hytter.

 

Den unike beliggenheten gjør at våre gjester kan komme på sjøen de aller fleste dagene i året, med unntak av når «hu Siri melder storm på TV2».

Ønsker du å bo nær sjøen med mulighet for å fiske din egen middag da er dette stedet for deg. Fiske er best vår og høst. Bømlofjorden ligger i le når vestavinden tar tak.


Rorbuene i 1. etg er på 50 kvm med åpen kjøkkenløsning, spisebord og sittegruppe. Her er to soverom med sengeplass 4, noen av dem har til 4+1 personer. Gang, bad og en utvendig bod hvor yttertøyet kan henge. Hver enhet har tilgang til en egen fryseboks på 200 liter.

 

I 2. etasje er det i tillegg en hems som kan brukes til overnatting. Her er det god plas til 2 ekstra peroner. Disse rorbuene er på 60 kvm.
  
  
Det følger med en 15 fots båt med 15 - 30 hk motor som inngår i prisen. Hvis du skal ut på en fisketur kan du også leie en av båtene dersom vi har noen ledige.